Elke hoed bevat een verhaal...Aanbod

Vertellingen op maat.
 

Vertellingen op maat.

U kunt mij inhuren als onderdeel van een kunst- en cultuurprogramma, bijvoorbeeld in buurthuizen of bibliotheken. Bij u thuis kan ik feesten en partijen opvrolijken. Ik beschik over een breed en zich immer uitbreidend repertoire. Hiermee kan ik prima aansluiten op thema's.

Verder kan ik een middag- of avondvullend programma verzorgen. Hierbij werk ik ook samen met collega's, zodat we elkaar afwisselen bij het vertellen.


Jeanet Landman (Arvos.info) en ik hebben samen een workshop ontwikkeld: "Even op verhaal komen..."


Met betrekking tot de inhoud: In alle oude verhalen gaat de held of heldin op pad om een moeilijke, gevaarlijke reis te ondernemen. Zo wordt uiteindelijk de levensbestemming bereikt. Wij vertellen zo'n verhaal. De oerbeelden uit dit verhaal en de visualisatie daarna brengen je in contact met je innerlijke bron. Van daaruit focus je om op jouw manier je eigen pad te kunnen blijven lopen. Hiervoor gebruiken we een labyrint. Een labyrint is een heilige ruimte en het is door alle tijden en over de hele wereld voor ceremonies gebruikt.

Kinderprogramma's:

* Samen met de beeldend kunstenaar Jan Reemeijer geef ik cursussen aan kinderen van 5 t.m. 12 jaar. Ik vertel een sprookje of een ander verhaal. Jan zorgt voor de creatieve verwerking ervan, in de vorm van schilderen, tekenen, kleien, enz. Eveneens geeft Jan workshops decor bouwen, aansluitend vertel ik een verhaal in het decor en spelen de kinderen het na.


* Verkleedpartijen en verhalen naspelen behoort ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld op verjaardagsfeestjes.


* Met de kunstenares Willy Koolstra heb ik een optreden met een door haar geschreven gedicht: De Pantalon.